icoontje klembord groenEVELINE’S ACHTERGROND

 icoontje welkom gezichtSOCIAAL GEDREVEN COMMUNICATIE EXPERT

Van kinds af aan help ik graag anderen. Het liefst op weg naar een volgende stap, verder vooruit. Dit zie je terug in mijn sociale drijfveer. Na mijn studie Communicatie & Management heb ik ruim 17 jaar bij een internationaal PR-bureau tientallen organisaties geholpen hun verhaal relevant te maken. Bij iedere opdracht zocht ik binnen een organisatie naar invalshoeken om nieuws interessant te maken. Met het doel anderen daarmee te raken. Hierdoor kan ik nu ook snel zien wat iemands persoonlijke verhaal uniek maakt. Daarmee help ik anderen hun verhaal zo eigen mogelijk en krachtig te vertellen. Bijvoorbeeld voor een volgende stap in je loopbaan, bij een sollicitatie, een gesprek met een leidinggevende of een presentatie aan een klant.

Icoontje TVTRAINING

Ik geef trainingen en workshops over gedrag & drijfveren, samenwering binnen een team en interpersoonlijke communicatie, personal branding en energie-management. Ik heb de afgelopen 4 jaar diverse teams geholpen door de teamleden inzicht te geven in ieders talent en kracht. Hierdoor kunnen teamleden elkaar (nog) beter benutten en optimaal samenwerken. Ik heb zeer veel verschillende organisaties van binnen gezien, ken diverse culturen en weet welke interne dynamiek in een organisatie en team kan spelen.

icoontje sterERVARING ALS MANAGER

Als communicatie expert was ik tevens manager van verschillende teams en dagelijks betrokken bij het motiveren van professionals. Zo werd mijn interesse gewekt voor het coachend leidinggeven. Ik geef mensen graag meer inzicht in hun talenten, waardoor ze die optimaal kunnen inzetten. Bovendien maak ik teamleden bewust van ieders individuele talenten, keuzes en stijl. Uiteindelijk zal het team samen een doel kunnen behalen en prettig samenwerken.

icoontje kaarsCOACH STIJL

Met Eveline Bouman Coaching, Training & Advies zet ik inmiddels ruim 4 jaar mensen in hun kracht. Het geeft me veel voldoening en plezier om mensen een stap dichterbij de krachtige persoon die ze zelf zijn, te brengen. Ik ontwikkel mezelf ook elke dag verder door anderen te begeleiden in deze trajecten.

Mijn coachstijl is te omschrijven als een rustige, stabiele en warme stijl.  Door aanmoediging en focus geef ik inzicht in sterkte punten. Zonder oordeel of sturing geef ik zelfvertrouwen om eigen keuzes te maken. Dit doe ik door een spiegel voor te houden, vragen te stellen en de ander zelf antwoorden te laten vinden. Ik geloof dat iedereen in staat is, zijn of haar eigen kracht te ontdekken. Belangrijk vind ik om stil te staan bij kleine of grote stappen, in de gewenste richting. Ik enthousiasmeer om elke dag weer een stap in de gewenste richting te zetten … en de successen vieren we samen!

Ik heb ervaring met het coachen en trainen van teams binnen organisaties, heb zowel coaches begeleid als coachees geleerd meer uit een coachtraject te halen. Daarnaast heb ik ervaring met individuele coachtrajecten en re-integratie na een burn-out.

icoontje puzzelIEDEREEN IS UNIEK

In mijn rol als teammanager, coach en trainer en bovendien in mijn rol als moeder van drie kinderen heb ik geleerd dat geen individuen en geen situatie hetzelfde is. Ieder individu ontwikkelt zich en groeit op een eigen manier. Jezelf zijn is het mooiste dat er is. Daar wil ik je mee helpen.

icoontje welkom handicoontje radar Icoontjes mensen Icoontje TVicoontje contact donker