Goed nieuws: het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geeft vervolg aan NL LEERT DOOR: een subsidieregeling voor GRATIS loopbaanadvies.

Denk je al langer dat je misschien wel wat anders wilt met je werk, maar vind je het lastig om dit bij je werkgever aan te kaarten? Loop je vast in zelfstandig ondernemerschap of denk je aan een opleiding? Kortom, ervaar je onrust als het gaat om je werk? Grijp dan nu je kans!

Vanaf december is het namelijk weer voor IEDEREEN (werkenden en niet werkenden, flexwerkers, ZZP’ers en ondernemers) mogelijk om een gratis  ontwikkel-advies aan te vragen bij een loopbaanadviseur. De overheid voert namelijk een subsidieregeling in: NL Leert Door.

Met mij als onafhankelijk loopbaanadviseur ga je met online opdrachten in combinatie met 3 gesprekken je nieuwe koers ontdekken. We zoomen in op wie je bent, wat je kan en wat je wilt.  We gaan samen op zoek naar wat jij precies nodig hebt om verder te komen. Zelf regie nemen over je ontwikkeling en loopbaan met een concreet ontwikkeladvies als resultaat. Lees hier meer over ons programma.

Deelnemers die op dit moment het traject volgen, zeggen het volgende:

” Wat word ik hier blij van, om beter te weten waar ik  goed in ben. Dit is echt waardevol.”

” Het traject zit echt goed in elkaar, ik kom zoveel over mezelf te weten. En ik zet nu ècht stappen. Zo fijn”.

” Het is nu al zo nuttig om dit te doen. Dit zou voor iedereen handig zijn. Het is een cadeau om dit voor mezelf te doen. Spannend en leuk tegelijk!”. 

Om de drempel voor jou zo laag mogelijk te maken, loopt de aanvraag van de subsidie en de betaling ervan via mij. Je hoeft zelf niets te regelen of te betalen, hoe makkelijk is dat!

Je kunt je hier vast voorlopig aanmelden. Zodra de regeling gaat lopen zal ik je benaderen (kan al in oktober/november zijn). Hoe sneller je je aanmeldt, hoe meer kans je hebt op zo’n gratis traject, t.w.v. € 700,- (!). Je zit nog nergens aan vast, tot we contact hebben en samen besluiten dat je mee gaat doen! En je hoort van mij, zodra ik meer weet.

Wie weet tot in november/december!

Delen is fijn.

.