icoontjes lichtKEN JEZELF

Om jezelf beter te leren kennen, is het een startpunt voor mijn coachtrajecten een talenten- en drijfverenanalyse.

TALENTENANALYSE

De talentenanalyse geeft heel krachtig jouw sterke kanten aan. De analyse laat ook zien wat jouw natuurlijke gedragsvoorkeur is en hoe je reageert op je omgeving. Je krijgt inzicht in welke talenten jij sterkt ontwikkeld hebt.

DRIJFVERENANALYSE

De drijfverenanalyse haalt jouw dieperliggende motivatoren naar boven. Het laat zien waarom jij bepaald gedrag laat zien en waarom jij bepaalde keuzes maakt. Het model onderscheidt zes drijfveren die zich bij ieder individu anders laten zien, in een unieke combinatie.

Beide analyses volgen op een online vragenlijst. Met een unieke code vul je online vragen in. Tijdens een persoonlijk coachgesprek ontvang je een rapport en bespreken we de belangrijkste inzichten. Daarna bepalen we samen de vervolgstappen.

KRACHT VAN GECOMBINEERDE ANALYSE

De twee analyses staan op zichzelf. Samen geven ze een completer beeld over jezelf en meer inzicht. De talentenanalyse laat je inzien waar je echt goed in bent en hoe jij zaken aanpakt. De drijfverenanalyse toont de redenen waarom je de dingen op jouw manier doet en wat jou echt raakt. De kracht van een gecombineerde analyse is dat we nog verder verbanden kunnen leggen tussen gedrag en drijfveren en daarmee inzichten geven voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld over jouw ideale werkomgeving.

ANALYSE OOK VOOR TEAMS

Je kunt de analyses eerst individueel doen en vervolgens ook met jouw team, waardoor je inzicht krijgt in de unieke talenten en passies van jouw collega┬┤s en deze actief gaat inzetten voor het succes van jouw team. Een zeer waardevol proces dat veel begrip en inzicht aan een team kan geven.

icoontje welkom hand Icoontjes mensen Icoontje TVicoontje klembord groen icoontje contact donker