icoontje kofferREINTEGRATIE NA EEN BURN-OUT

Om verschillende redenen kun je uit balans zijn geraakt en ben je korte of langere tijd uit jouw werkroutine geweest. Het kan ook zijn dat je tijdelijk een stapje terug hebt gedaan, en minder bent gaan werken. Naast begeleiding van een Arbo-arts kan het prettig zijn om je te laten begeleiden bij het terugkeerproces op jouw werk.

INZICHT EN BEWUSTWORDING

Het coachproces geeft je nieuwe inzichten in oude gewoonten en routines. We maken een analyse waar de balans is zoekgeraakt, welk gedrag bijgedragen kan hebben aan de burn-out en welke belemmeringen daaraan ten grondslag liggen.

Dit doen we aan de hand van de talenten- en drijfveren analyse . Vanuit inzicht in je gedrag en voorkeursstijl, kun je keuzes maken om bewust met je valkuilen om te gaan en hoe je dit wilt doen. Wanneer je duidelijk hebt, wat je wilt doen en hoe je dat wilt doen, kun je bepalen op welke manier je kunt re-integreren in het arbeidsproces.

OPBOUW IN TIJD EN VERANTWOORDELIJKHEID

Door regelmatig terug te kijken bij elke nieuwe stap kunnen we monitoren in welke mate de werkdruk in tijd, lichamelijke belasting of in inhoudelijke verantwoordelijkheid kan stijgen. Uiteindelijk is het doel bij re-integreren dat je vol vertrouwen jezelf weer kunt zijn en het heft in handen kan nemen op je werk als het gaat om jouw rol en persoonlijke ontwikkeling.

icoontje welkom hand Icoontjes mensen Icoontje TVicoontje klembord groen icoontje contact donker