Home Persoonlijke ontwikkeling TalentBranding trainingsdag & coaching
Buro Kweektuin

Organisator

Buro Kweektuin
Telefoon
06-55201325
Email
mail@evelinebouman.nl

Buro Kweektuin is dé plek voor. professionele groei en vitaliteit. Annemarie Reeuwijk en Eveline Bouman bundelen en delen hier hun ervaring en expertise zodat ook jij zicht krijgt op wie je bent, wat je te bieden hebt, waarmee jij je onderscheidt en waar je jouw energie het beste op kunt richten zodat je optimaal van waarde bent en plezier beleeft in werk en leven!

Buro Kweektuin

Locatie

Buro Kweektuin
Kleverlaan 9, Haarlem

Datum

22 mrt 2021
Expired!

Tijd

Hele dag

TalentBranding trainingsdag & coaching

TALENTBRANDING – training & loopbaan coaching

Wanneer je een loopbaantraject zoekt, dat je helpt keuzes te maken in je leven en je werk, dan is TalentBranding iets voor jou. We helpen jou om je verhaal en jezelf op jouw eigen authentieke wijze te presenteren. Dat helpt om je plannen en ambitie ook echt waar te maken!

Op basis van de WHY-HOW en WHAT: “de Golden Circle”  van Simon Sinek werk je aan meer inzicht in jezelf; waar sta je voor, wat zijn jouw unieke kwaliteiten.

Inhoud programma      

Voorafgaand aan de eerste coaching laten we je aan de hand van inspirerende oefeningen en een uitgebreide analyse nadenken over de vraag waar je nu staat en waar je kwaliteiten liggen.

Tijdens de 1eCoaching ‘Zelfinzicht’ gaan we je helpen dit scherp te krijgen en loop je weg met jouw eigen “Golden Circle”: de basis voor de volgende stap.

Tijdens de trainingsdag werk je  samen met de andere deelnemers (max 8) aan het vergroten van je zelfinzicht en dit te vertalen naar een duidelijk verhaal. De andere deelnemers helpen je jouw verhaal nog aan te scherpen. Aan het einde van deze dag heb je een eerste versie van je persoonlijke pitch. Dat geeft ruimte en focus!

In de 2eCoaching ‘Profilering’ werk je aan je eigen presentatie en leer je jouw plek nog krachtiger in te nemen. Tijdens de afsluitende workshopmiddag presenteer je jouw verhaal aan de andere deelnemers; een veilige setting om te oefenen. We maken het rond door de puntjes op de ‘i’ te zetten zodat je echt klaar bent om jezelf te presenteren en je plannen waar te maken!

Details      

Investering:  € 750 excl. BTW (€ 907,50 incl. BTW). Dit is inclusief lunch op de trainings-dag, koffie, thee en snacks tijdens de twee coachgesprekken van 1,5 uur  een online brandassessment | afsluitende training (1 dagdeel) op een inspirerende plek van de Kweektuin in Haarlem.

Je kunt uiteraard naar behoefte extra coachsessies (live of telefonisch) inboeken.

Buro Kweektuin is dé plek voor professionele groei en vitaliteit.  Annemarie Reeuwijk en Eveline Bouman bundelen en delen hier hun ervaring en expertise zodat ook jij zicht krijgt op wie je bent, wat je te bieden hebt, waarmee jij je onderscheidt en waar je jouw energie het beste op kunt richten zodat je optimaal van waarde bent en plezier beleeft in werk en leven!