Teams

Met jouw team beter samenwerken en elkaar optimaal benutten?

TEAMS

Met jouw team beter samenwerken en elkaar optimaal benutten?

Mijn teamtraining leert jou en je collega’s elkaar beter kennen en benutten. Inzicht in elkaars talenten- en drijfveren zorgt voor de basis om elkaar echt te zien en beter samen te werken.

Natuurlijk sta ik eerst stil bij het doel van jullie als team, wat verbindt jullie en wat hebben jullie samen te doen? Vervolgens gaan we vanuit verbinding met elkaar aan de slag met het teamdoel en gaan we op zoek naar hoe ieder hieraan kan bijdragen, vanuit zijn of haar rol en vanuit ieders talenten.

In de teamtraining maak ik gebruik van de DISC profielen die veel inzicht geven op ieders kwaliteiten en talenten, eventueel aangevuld met een drijfveren analyse. Vanuit inzicht gaan we in verschillende werkvormen met elkaar aan de slag en in gesprek. Zo ontdekken we welke wereld er nog met elkaar te winnen is. Ik benoem met jullie concrete doelen. We maken afspraken over acties en bepalen samen hoe jullie deze in gang zullen zetten. Alles met als doel dat jullie als team zelf vervolg kunnen geven aan de training.

We kunnen bovendien stilstaan bij thema’s als zichtbaarheid, werkdruk, patronen in het team, verantwoordelijkheid nemen, ruimte geven & ruimte nemen, feedback geven.

Het teamtraject kan:

  • het benutten van de talenten van individuele teamleden bevorderen
  • de communicatie en samenwerking onderling verbeteren

De trajecten kunnen de volgende elementen bevatten:

  • Inzicht in elkaars talenten en drijfveren (dvm inzet van DISC profielen en drijfverenanalyses)
  • Bepalen hoe teamleden samen bijdragen aan het teamdoel
  • Benoemen van de ruimte voor ontwikkeling als team en van individuele teamleden
  • Benoemen hoe doelen samen te behalen zijn
  • Gezamenlijke acties bepalen en afspraken maken
  • Aandacht voor communicatie en feedback
  • Manieren waarop het team zich meer zichtbaar kan maken in de organisatie of bij de in- of externe klant

Wil je samen met mij aan de slag? Je kunt je hier aanmelden.

{

Jikke

 Ik heb een beter inzicht gekregen in wat ik wil/in welke richting ik moet denken. Door langer en op een andere manier stil te staan bij wat ik nu doe, hoe ik dat doe en wat ik daaraan zou willen veranderen (en waarom), heb ik nu veel meer het gevoel regie te hebben over mijn loopbaan.

Ik heb het gevoel niet langer vast te lopen, maar kijk weer naar nieuwe mogelijkheden. Ik ben trots op de manier waarop anderen mijn persoonlijkheid en talenten beschrijven.

 

Jelle

Ik heb door het coachtraject een beter zelfbeeld, een duidelijkere formulering van wat ik kan en wil. En beter inzicht in waar ik goed in ben / energie van krijg. Ik heb me op mijn gemak gevoeld, begrepen, gestimuleerd. Je hebt me nooit opgejaagd maar wel genoeg gemotiveerd om mijn werk af te maken. En ik ben heel tevreden me het resultaat.

Eveline geeft je in een aantal sessies genoeg handvatten om zelf uit te vinden welke kant je op zou willen. Ze is intelligent en grappig, geeft je nieuwe inzichten mee en kijkt nergens van op Haar manier van coachen en haar aanpak zijn pragmatisch, doelgericht en laten alle overbodigheden weg.

Michelle

De coaching heeft mij geholpen om tijd te maken voor persoonlijke ontwikkeling & zelfreflectie waardoor ik beter en met meer vertrouwen mijn loopbaankeuzes kan maken.

Dat er nu een concreet loopbaanactie-plan ligt; een overtuigend en haalbaar plan waar ik positieve energie van krijg. Het plan heb ik zelf gevormd. De spiegel die Eveline me voorhield en aanwijzingen die zij gaf, hebben mij ontzettend geholpen. Blij mee!

Eveline heeft mij echt geholpen om vanuit een ander perspectief te bekijken, kwam met goede tips en hielp om tot ‘mijn kern’ te komen. Eveline’s stijl is persoonlijk, vriendelijk, laagdrempelig, open, geeft vertrouwen om jezelf bloot te geven. Volgt afspraken netjes op en geeft concrete adviezen.

Esther

Ik ben blij dat het gelukt is om mijn hele brede vraag ‘wat ga ik doen want Ik vind zoveel leuk’, klein te maken naar een richting waar ik heel enthousiast van word en waarmee ik gericht kan gaan zoeken. Ik ben super positief over het hele traject. Ik had er geen voorstelling van, alleen de hoop dat ik op weg zou worden geholpen in mijn zoektocht (naar een baan en naar mezelf, zakelijk gezien). Dat is helemaal gelukt, het hele traject verliep logisch en de opbouw naar een profiel ging uiteindelijk makkelijker dan ik dacht. Ik zou zeggen dat het een hele prettige manier van coachen is, door de juiste vragen te stellen, weet Eveline iemand zelf zijn antwoorden te laten formuleren.

Eveline is een fijne gesprekspartner en weet iemand heel goed de juiste richting te geven. Ik wil graag teruggeven dat ik me erg op mijn gemak heb gevoeld bij Eveline., Ze is een echte professional met een persoonlijke aanpak. Ik heb het gevoel dat ze mij in korte tijd heel goed hebt leren kennen en daardoor mij hebt laten inzien hoe ik mijn drijfveren en talenten in kan zetten voor een volgende stap.

WAAR WIL JE MEE AAN DE SLAG?

Loopbaan-coaching

Ik help je graag met een loopbaan-APK of  anders gezegd loopaan-coachtraject. Voor ieder die vastloopt én met een frisse blik wil kijken naar zichzelf én de toekomst.

Energy-coaching

Met Energy-coaching ontdek je waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Met inzichten en concrete acties voel je je fitter, energieker en mentaal sterker.

TalentBranding

Met TalentBranding geef ik je zicht op jouw talenten- en drijfveren. Waar ben je goed in, hoe doe jij dat en wat is belangrijk voor jou? Jouw verhaal zet jij zelf krachtig neer.

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen?

Op het gebied van loopbaanbegeleiding, energy-coaching, talentbranding of misschien kan ik je helpen met teamcoaching.