Energie

Jouw energie, vitaliteit is dé bron voor alles wat je doet.

ENERGIE

Wil je meer energie uit je werk halen? Met ‘Energy-coaching’ ontdek je waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Waarom ben je vaak zo moe?  Met inzichten kun je jouw energiecapaciteit laten toenemen. Door concrete acties voel je je fitter, energieker en mentaal sterker.

Jouw energie, vitaliteit is dé bron voor alles wat je doet. Hoe beter jij in je vel zit hoe meer werk- en levensgeluk je ervaart.

Breng je Energie in balans
Verdiep je in 4 energiebronnen: Fysieke-, Mentale, Emotionele- en Spirituele energie. En ontdek hoe je zelf invloed hebt op jouw energiebalans en hoe je jouw energiecapaciteit laat groeien.

Hoe helpt dit jou in de fase waar je nu zit, in je huidige rol of in de zoektocht naar jouw ideale rol, die jou de meeste energie oplevert!

Vanuit een Energie-check ontdek je jouw energieniveau bij elke bron en werken we in kleine stappen aan concrete doelen, die jou daadwerkelijk helpen meer energie te krijgen, te behouden en minder energie weg te laten lekken. Je bent met concrete handvatten in staat om dit zelf te doen.

 

 

 

Het Energie coachings traject bevat:

Afhankelijk van jouw Energie-Check, benutten we 3,5 uur tot 7 uur coaching verdeeld over 3 -6 maanden.

Naast de coachtrajecten, geef ik ook Energie-workshops voor een team of meerdere individuele deelnemers, daarna optioneel opgevolgd door individuele coaching. Doel is een mindset te creëren waar mensen zelf regie pakken voor hun energie-niveau met kennis, inzichten en concrete handvatten. Kortom: inspiratie om in actie te komen!

Wil jij meer uit je leven halen en je energieker worden? Meld je aan!

{

Muriel

“Heel erg bedankt voor dit traject. Ik voel me echt veel fitter. Ik heb de focus verlegd van ‘in kilo’s denken’ naar ‘fit en gezond voelen’. Bedankt voor je enthousiasme. Zelfs door de telefoon straalde het er vanaf!

Deelnemer

‘’Leuke workshop met interessante informatie. Weer wat nieuwe tips om mee aan de slag te gaan’’ ‘’Je wordt als persoon weer belangrijk. Vaak cijfer je jezelf weg. Met de training kwam naar voren dat je aan jezelf moet denken en voor jezelf moet zorgen.’’

Deelnemer

“Deze training heeft veel persoonlijke invloed gehad. Ik zou het zelf een 10 geven’’ ‘’ Ik had niet echt verwachtingen en ik dacht 4 uur training is wel lang, maar wat was het leuk en de tijd vloog voorbij! Ik heb er veel aan gehad, ben direct kleine dingen anders gaan doen. Ik doe dingen meer bewust en voel echt meer energie.’’

Waar wil je mee aan de slag?

Loopbaan-coaching

Ik help je graag met een loopbaan-APK of  anders gezegd loopaan-coachtraject. Voor ieder die vastloopt én met een frisse blik wil kijken naar zichzelf én de toekomst.

Energy-coaching

Met Energy-coaching ontdek je waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Met inzichten en concrete acties voel je je fitter, energieker en mentaal sterker.

TalentBranding

Met TalentBranding geef ik je zicht op jouw talenten- en drijfveren. Waar ben je goed in, hoe doe jij dat en wat is belangrijk voor jou? Jouw verhaal zet jij zelf krachtig neer.

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen?

Op het gebied van loopbaanbegeleiding, energy-coaching, talentbranding of misschien kan ik je helpen met teamcoaching.