Talentbranding

Met talentbranding leer je jezelf krachtig te presenteren

TALENTBRANDING

Jouw verhaal krachtig neerzetten?

Met TalentBranding geef ik je beter zicht op jouw talenten- en drijfveren. Waar ben je goed in, hoe doe jij de dingen en wat is belangrijk voor jou? Jouw verhaal zet jij zelf krachtig neer.

Dit coachtraject helpt je om jouw verhaal en jezelf op een authentieke wijze te presenteren. Het helpt om je plannen en je ambitie uit te spreken, te delen en vervolgens ook echt waar te maken!

Met behulp van de WHY-HOW-WHAT, de “golden circle” van Simon Sinek, werk je aan meer inzicht in jezelf, waar sta je voor, wat zijn jouw unieke kwaliteiten. Uiteindelijk kun je woorden geven aan jouw doel, waarvoor jij elke dag opstaat en waar je veel voldoening en plezier uit haalt.

Coaching en opdrachten maken deel uit van dit traject en kun je uiteindelijk vol vertrouwen jezelf presenteren op je huidige werk, bij netwerkgesprekken of bij een sollicitatie.

Naast de coachtrajecten, geef ik ook Talentbranding-trainingen voor meerdere individuele deelnemers, voorafgegaan en na de trainingsdag opgevolgd door een individueel coachgesprek.

Wil jij jezelf en jouw wensen beter presenteren? Neem contact met me op en we gaan samen aan de slag!

Het Talentbranding traject bevat:

  • Beter zicht op jouw talenten en drijfveren
  • Formuleren van jouw WHY-HOW-WHAT
  • Meer inzicht in jezelf; waar sta je voor en wat beweegt jou?
  • Stimulans en oefenen om jouw ambitie uit te spreken en acties te benoemen en waar te maken

Wil je samen met mij aan de slag? Je kunt je hier aanmelden.

{

Sabrina

“Ik denk nog vaak terug aan de tips die ik van je kreeg en probeer dezelfde positiviteit en energie vast te houden als dat ik van onze gesprekken heb meegekregen. Eveline’s kracht is dat ze oprecht en betrouwbaar is door betrokkenheid die ze toont. Ik voelde dat het ook jouw doel was dat ik vooruit ging en mijn doelen behaalde.”

Marije

“Je wist mij uit te dagen om een situatie ook vanuit een andere invalshoek te benaderen en die ‘nieuwe benadering’ gelijk in de praktijk toe te passen. Bovenal, draaide de gesprekken om positieve energie, gedrags- verandering en ontwikkeling.
 Door de sessies heb ik ontzettend veel geleerd over mijn (verborgen!) talenten en verbeterpunten.”

 

Coaching was voor mij een moment van rust, even reflecteren. Je hielp dingen van meerdere kanten bekijken en het waren ook momenten om weer “cheer up” om daarna weer verder te kunnen!”

Juul

“Het was fijn om met jou te reflecteren, je draagt ook nieuwe ideeën aan en geeft praktische tips. Je bent ontwapenend, kan alles bij je kwijt en fijn om met je te sparrren.”

WAAR WIL JE MEE AAN DE SLAG?

Loopbaan-coaching

Ik help je graag met een loopbaan-APK of  anders gezegd loopaan-coachtraject. Voor ieder die vastloopt én met een frisse blik wil kijken naar zichzelf én de toekomst.

Energy-coaching

Met Energy-coaching ontdek je waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Met inzichten en concrete acties voel je je fitter, energieker en mentaal sterker.

TalentBranding

Met TalentBranding geef ik je zicht op jouw talenten- en drijfveren. Waar ben je goed in, hoe doe jij dat en wat is belangrijk voor jou? Jouw verhaal zet jij zelf krachtig neer.

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen?

Op het gebied van loopbaanbegeleiding, energy-coaching, talentbranding of misschien kan ik je helpen met teamcoaching.