Loopbaan

Voor ieder die met een frisse blik wil kijken naar zichzelf én de toekomst

loopbaan

Heb je een loopbaanvraag?
Ik help je graag met een loopbaan-APK / coachtraject.
Voor ieder die vastloopt en met een frisse blik wil kijken naar zichzelf én de toekomst

Denk je al langer dat je misschien wel wat anders wilt met je werk, maar vind je het lastig om dit bij je werkgever aan te kaarten? Loop je vast in zelfstandig ondernemerschap of denk je aan een opleiding? Kortom, ervaar je onrust als het gaat om je werk? Grijp dan nu je kans!

Met mij als onafhankelijk loopbaanadviseur ga je met online opdrachten in combinatie met minimaal 3 gesprekken je nieuwe koers ontdekken. We zoomen samen in op wie je bent, wat je kan en wat je wilt.  We gaan vervolgens op zoek naar wat jij precies nodig hebt om verder te komen. Zelf regie nemen over je ontwikkeling en loopbaan met als resultaat dat jij weer utizicht hebt op verschillende scenario’s met daaraan concrete acties gekoppeld. Je kunt aan de slag!

Het loopbaan-coachtraject bevat:

  • 3 coachgesprekken
  • 10 concrete opdrachten in mijn online omgeving
  • optioneel een een Talent- en Drijfveren analyse
  • advies over concrete acties die jij kunt ondernemen als vervolg op dit traject

Wil je samen met mij aan de slag? Je kunt je hier aanmelden.

{

Aroushka

Mijn grootste overwinning is toegeven dat ik hulp nodig had en me bij Eveline heb aangemeld. Jij geeft als coach niet de antwoorden, maar je zorgt voor een fijne en veilige setting en geeft de handvatten zodat we zelf tot die inzichten komen. Ik heb zoveel geleerd, dat neem ik voor altijd mee! Daar wil ik je voor bedanken.

Jikke

Ik heb een beter inzicht gekregen in wat ik wil en in welke richting ik moet denken. Ik heb nu veel meer het gevoel regie te hebben over mijn loopbaan. Ik ben trots op de manier waarop anderen mijn persoonlijkheid en talenten beschrijven.

Ik vond het een heel prettig traject, Je bent een warm fijn persoon waarmee je gemakkelijk kunt praten. Je stelt vragen en laat een ander zelf de conclusies trekken. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Jouw traject dwong mij om kritisch naar mezelf en mijn handelen te kijken.

Jelle

Ik heb door het coachtraject een beter zelfbeeld, een duidelijkere formulering van wat ik kan en wil. Ik heb me op mijn gemak gevoeld, begrepen, gestimuleerd. Je hebt me nooit opgejaagd maar wel genoeg gemotiveerd. En ik ben heel tevreden me het resultaat.

Eveline geeft je genoeg handvatten om zelf uit te vinden welke kant je op zou willen. Ze is intelligent en grappig, geeft je nieuwe inzichten mee en kijkt nergens van op. Haar manier van coachen en haar aanpak zijn pragmatisch, doelgericht en laten alle overbodigheden weg.

Michelle

De coaching heeft mij geholpen, waardoor ik beter en met meer vertrouwen mijn loopbaankeuzes kan maken. Er ligt nu een concreet, haalbaar loopbaanactie-plan waar ik positieve energie van krijg. Het plan heb ik zelf gevormd. De spiegel die Eveline me voorhield en aanwijzingen die zij gaf, hebben mij ontzettend geholpen. Blij mee!

Eveline heeft mij echt geholpen om vanuit een ander perspectief te kijken, kwam met goede tips en hielp om tot ‘mijn kern’ te komen. Eveline’s stijl is persoonlijk, vriendelijk, laagdrempelig, open, geeft vertrouwen om jezelf bloot te geven. Volgt afspraken netjes op en geeft concrete adviezen.

Esther

Ik ben blij dat het gelukt is om mijn hele brede vraag ‘wat ga ik doen want Ik vind zoveel leuk’, klein te maken naar een richting waar ik heel enthousiast van word en waarmee ik gericht kan gaan zoeken. Ik ben super positief over het hele traject. Ik had er geen voorstelling van, alleen de hoop dat ik op weg zou worden geholpen in mijn zoektocht (naar een baan en naar mezelf, zakelijk gezien). Dat is helemaal gelukt, het hele traject verliep logisch en de opbouw naar een profiel ging uiteindelijk makkelijker dan ik dacht. Ik zou zeggen dat het een hele prettige manier van coachen is, door de juiste vragen te stellen, weet Eveline iemand zelf zijn antwoorden te laten formuleren. Eveline is een fijne gesprekspartner en weet iemand heel goed de juiste richting te geven. Ik wil graag teruggeven dat ik me erg op mijn gemak heb gevoeld bij Eveline., Ze is een echte professional met een persoonlijke aanpak. Ik heb het gevoel dat ze mij in korte tijd heel goed hebt leren kennen en daardoor mij hebt laten inzien hoe ik mijn drijfveren en talenten in kan zetten voor een volgende stap.

Waar wil je mee aan de slag?

Loopbaan-coaching

Ik help je graag met een loopbaan-APK of  anders gezegd loopaan-coachtraject. Voor ieder die vastloopt én met een frisse blik wil kijken naar zichzelf én de toekomst.

Energy-coaching

Met Energy-coaching ontdek je waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Met inzichten en concrete acties voel je je fitter, energieker en mentaal sterker.

TalentBranding

Met TalentBranding geef ik je zicht op jouw talenten- en drijfveren. Waar ben je goed in, hoe doe jij dat en wat is belangrijk voor jou? Jouw verhaal zet jij zelf krachtig neer.

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen?

Op het gebied van loopbaanbegeleiding, energy-coaching, talentbranding of misschien kan ik je helpen met teamcoaching.