Over Eveline

Jezelf zijn is het mooiste dat er is. Daar wil ik je mee helpen.

Ervaring

Ik heb ervaring met het coachen en trainen van teams binnen organisaties, heb zowel managers, als teamleden individueel begeleid met hun persoonlijke vragen en doelen. Ik geef trainingen en workshops over gedrag & drijfveren en bevorder daarmee de samenwerking binnen een team. Een team inzicht geven in ieders talent en kracht, waardoor zij elkaar (nog) beter benutten en beter kunnen samenwerken; dat is gaaf! Ik heb veel verschillende organisaties van binnen gezien, ken diverse culturen en weet welke interne dynamiek in een organisatie en team kan spelen.

Jarenlang was ik zelf manager van verschillende teams, bij een interationaal PR bureau, en zo dagelijks betrokken bij het motiveren van professionals. Zo werd mijn interesse gewekt voor het coachend leidinggeven en geef ik inmiddels trainingen aan teams.

Ik krijg zelf ook veel energie van de talent branding trainingen en energie-management workshops. Het motiveert mij om anderen beter naar zichzelf te laten kijken en te luisteren om daarmee zelf regie te pakken op weg naar meer levens- en werkgeluk!

Eveline

Met Eveline Bouman Coaching, Training & Advies zet ik ruim 6 jaar mensen in hun kracht. Het geeft me veel energie en plezier om mensen een stap dichterbij zichzelf, te brengen.

Mijn coachstijl is te omschrijven als een rustige, stabiele en warme stijl.  Door aanmoediging en focus geef ik inzicht in sterkte punten. Zonder oordeel of sturing geef ik zelfvertrouwen om eigen keuzes te maken. Dit doe ik door een spiegel voor te houden, kritische vragen te stellen en de ander zelf antwoorden te laten vinden. Ik geloof dat iedereen in staat is, zijn of haar eigen kracht te ontdekken. Belangrijk vind ik om stil te staan bij kleine of grote stappen, in de gewenste richting. En de successen: die vieren we samen!

Iedereen is uniek

In mijn rol als coach en trainer en bovendien in mijn rol als moeder van drie pubers heb ik geleerd dat geen individu en geen situatie hetzelfde is. Ieder individu ontwikkelt zich en groeit op een eigen manier. Jezelf zijn is het mooiste dat er is. Daar wil ik je mee helpen.

Live of Online coaching

De locatie waar ik coach en workshops geef is op een prachtige plek in het groen in Haarlem: bij de Haarlemse Kweektuinen. Daar zie ik je natuurlijk het liefst live. Maar we weten allemaal dat dat niet altijd kan.

Voor verschillende opdrachtgevers verzorg ik coachtrajecten via online media (bijv Zoom, Teams of Google Meet). Dit werkt heel goed en het blijkt dat als alle overbodige prikkels weg zijn, mensen sneller tot de kern komen. Natuurlijk is het kennismaken en vertrouwen geven extra belangrijk.

Haarlemse kweektuinen

Samen met mijn collega Annemarie Reeuwijk werk ik vanuit onze locatie in de inspirerende Haarlemse kweektuinen. Dé plek in Haarlem voor professionele groei en vitaliteit.

Hier deel ik, met mijn collega Annemarie Reeuwijk, onze ervaring en expertise graag met jou in de vorm van coaching en trainingen. Zodat ook jij zicht krijgt op wie je bent, wat je te bieden hebt, waarmee jij je onderscheidt en waar je jouw energie het beste op kunt richten.

Ons doel is dat jij het best tot je recht komt en jezelf lekker voelt in je werk!

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen?