Kom ervaren welke inzichten DISC jou en je team kan geven

‘EN NU ECHT-DISC’- Ontbijt editie

Donderdag 1 dec een proeverij!

Onze volgende “En nu echt” workshop wordt een kort maar krachtige ontbijtsessie die in het teken staat  van DISC. 

Waarom?

We krijgen veel vragen van professionals en leidinggevenden die wel eens willen proeven aan de kleuren van deze methode. Ze willen het inzetten voor hun eigen ontwikkeling (zelf-onderzoek) en/of ook meer weten hoe ze het met en voor hun teamleden kunnen gebruiken.  

Annemarie en ik zijn al jaren heel enthousiaste DISC trainers en willen graag meer professionals en leidinggevenden uit ons netwerk,  kennis laten maken met de kracht van de kleuren.

Deze workshop is een unieke ervaring,, een kennismaking met de methode, jouw voorkeuren, met andere gelijkgestemden èn uiteraard ook met ons en onze manier van werken!

                                                   Dus ben jij eraan toe om NU, ECHT: 

♥ aan den lijve te ervaren wat DISC kan doen voor jouw eigen ontwikkeling of vraag,

♥ met gelijkgestemden uit te wisselen hoe dit je kan helpen in jouw rol (als bv leidinggevende),

♥ tijd en aandacht te pakken om je eigen voorkeurs-gedragsstijl te leren kennen en je bewust te worden waar vanuit de kleuren jouw kracht en jouw aandacht als vanzelf zit. Handige info voor jou en je team,

♥ eindelijk ook eens mee te kunnen praten in de taal van de kleuren:),

                                                          Meld je dan nu aan

 

                                                           Wat gaan we doen 

We zorgen voor een ochtend vol beweging. Waarin je gaat ervaren, kennis gaat opdoen en delen.  Je gaat aan de slag met inspirerende opdrachten en methoden. Zo ontdek je meer over jouw stijl en de impact daarvan op de ander. Samen met je mede-deelnemers ervaar je dit, waardoor je ook kunt voorspellen hoe dat in je eigen werkomgeving werkt of niet effectief is. 

“Iets aan den lijve ervaren, zegt vaak meer dan duizend woorden”.

De ochtend is een mix van doen en stilstaan, aandacht voor jezelf en de  (impact) op de ander. 

Wij zorgen voor een plek waarin jij ruimte krijgt om te proeven aan een heel krachtig ontwikkelingsinstrument, jouw voorkeur te ontdekken en te ervaren waar er nog meer te winnen is. Je gaat dus naar huis met helderheid en focus.

                                                      Je bent in goede handen

Je wordt begeleid door Annemarie Reeuwijk en Eveline Bouman, twee ervaren (team) coaches.

Wij zijn expert én DISC fan. Wij geloven erin dat wanneer je als leidinggevende of professional meer zicht hebt op je eigen voorkeursstijl en deze erkent en herkent, je meer energie hebt en een betere en leukere collega of leidinggevende bent.

In een setting van veiligheid en vertrouwen, durf je eerder jezelf uit te dagen. Maar dat niet alleen: wat ons kenmerkt is ook om je het vermogen te geven om te leren en te ontwikkelen. Dat is immers waar je voor komt!

Wil je samen met ons aan de slag? Je kunt je hier aanmelden.

Waarom het werkt

 

  • We hebben deze ontbijtworkshop zo ingericht dat er zowel aandacht is voor jouw eigen vraag als ook voor de betekenis voor jou in je rol als leidinggevende of professional. We maken (samen) de vertaalslag van jouw inzichten vanuit de kleuren naar je eigen dagelijkse werk.
  • We creëren een plek met focus en aandacht voor jou en jullie. Even geen afleiding. Daardoor kun je weer met afstand kijken naar hoe het is, wat je zou willen veranderen en hoe de kleuren je hierbij kunnen ondersteunen.
  • Je gaat ervaren hoe het is om een ochtend te spelen en reflecteren en daarna vol energie de deur van ons koetshuis uit te lopen. Een korte en krachtige sessie die inzichten geeft waar je meteen iets mee kan.

Praktische informatie

Ben je particulier?

📍Donderdag 1 december 2022 van 8.00 – 10.30 bij ons op de Haarlemse Kweektuin

🛒 €49,00 incl btw, inclusief heerlijk ontbijt & verse jus

💌 je ontvangt nog een mail met alle informatie

Over Annemarie:

“Effectief, doeltreffend, compact, confronterend en op zijn tijd ook gezellig. Ze weet heel goed je out of je comfort zone te halen om maximale groei te bereiken door vernieuwende inzichten. Ze maakt gebruik van verschillende coaching technieken en wisselt deze ook af. Je krijgt praktische tips, een spiegel voor je neus en genoeg ruimte voor reflectie.”

“Heel blij met mijn nieuwe inzichten en inspiratie. Soms brengt een coach gewoon dat ‘ontbrekende’ stukje waar je naar zocht! Met veelal een lach en een enkele traan sta ik nu weer met beide benen op het juiste spoor! Ik ga niet meer doen wat ik deed, want ….”

 

 

 

 

 

Ben je ondernemer of betaalt jouw organisatie

📍Donderdag 1 december 2022 van 8.00 – 10.30 bij ons op de Haarlemse Kweektuin

🛒 €49,00 excl. btw inclusief heerlijk ontbijt en verse jus

💌 je ontvangt nog een mail met alle informatie

Over Eveline:

“Een fijne warme persoonlijkheid, vrolijk en enthousiast. Luistert goed en geeft persoonlijke feedback en tips om mee aan de slag te gaan. Verbindt, daagt uit om stappen te zetten en laat de deelnemers vanuit een ander oogpunt de zaken bekijken.”

 

 

“Ik probeer dezelfde positiviteit en energie vast te houden als dat ik van onze gesprekken heb meegekregen. Oprecht en betrouwbaar door betrokkenheid bij mijn doel.”

Ben je er ook bij 1 december?

WAAR WIL JE MEE AAN DE SLAG?

Loopbaan-coaching

Ik help je graag met een loopbaan-APK of  anders gezegd loopaan-coachtraject. Voor ieder die vastloopt én met een frisse blik wil kijken naar zichzelf én de toekomst.

Energy-coaching

Met Energy-coaching ontdek je waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Met inzichten en concrete acties voel je je fitter, energieker en mentaal sterker.

TalentBranding

Met TalentBranding geef ik je zicht op jouw talenten- en drijfveren. Waar ben je goed in, hoe doe jij dat en wat is belangrijk voor jou? Jouw verhaal zet jij zelf krachtig neer.

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen?

Op het gebied van loopbaanbegeleiding, energy-coaching, talentbranding of misschien kan ik je helpen met teamcoaching.