EN NU ECHT!

Gun het jezelf om NU ECHT te doen, waar jij tijd voor wilt maken

EN NU ECHT – workshop van 1 dag

“7 oktober: een dag helemaal voor jou!

Onze prachtige plek in de Haarlemse Kweektuinen is een plek om te ontdekken. Zowel binnen als buiten lijkt gemaakt om op te laden, om in alle rust en samen met de natuur, weer in contact te komen met jezelf, met jouw eigen natuur, met wie je echt bent en wat jij wilt.

En nu eens ècht:

  • aandacht geven aan dat stemmetje die je steeds saboteert om te doen wat je “eigenlijk” wil
  • werk maken van de wens die er op vakantie weer was en steeds terug komt
  • jezelf gunnen om een dag afstand te nemen en te resetten
  • beweging brengen waar je voelt dat het stagneert / waar je jezelf makkelijk vastzet
  • jezelf en je wensen serieus nemen

Dit is het moment om mee te doen met ons programma op        7 oktober in Haarlem.

 

                                                           Wat gaan we doen 

We zorgen voor een dag vol beweging.

Contact maken met jezelf en met de ander.

Je gaat aan de slag met inspirerende opdrachten. Zo ontdek je meer over jouw wensen en belemmeringen. Iets aan den lijve ervaren, zegt vaak meer dan duizend woorden.

De dag is een mix van doen en stilte,  tijd nemen voor jezelf. Schrijven, wandelen, praten en meer.

Wij zorgen voor een plek waarin jij alle ruimte krijgt om concreet vorm te geven aan dat wat je echt wilt: wat ga je nu dan echt anders doen en welke keuzes of gedrag horen daarbij?

Je gaat dus naar huis met helderheid en focus voor de komende tijd.

                                                      Je bent in goede handen

Je wordt begeleid door Annemarie Reeuwijk en Eveline Bouman, twee ervaren (team) coaches. Wij zijn erin getraind om bij jou te herkennen wat de kern is, waar het om draait en wat afleidt daarvan.

Wij geloven erin dat mensen het best tot hun recht komen wanneer mensen zich gezien, gehoord en geaccepteerd voelen. Van daaruit ontwikkelen wij onze programma’s en coachen en trainen we mensen en teams in bedrijven.

Altijd met het doel voor ogen en volle aandacht voor dat wat er op dat moment toe doet. Niet door mensen iets te leren maar vanuit vertrouwen dat het antwoord in de groep of bij de mensen zelf ligt. Wij faciliteren het ontdekken van het antwoord door mensen zelf verantwoordelijk te maken voor het resultaat. Wij bieden inspirerende werkvormen die ervoor zorgen dat belangrijke zaken op tafel komen en aandacht krijgen.

Wil je samen met ons aan de slag? Je kunt je hier aanmelden.

Waarom het werkt

 

Een hele dag voor jou: toewijding, tijd, geen afleiding. Het nemen van afstand en vertragen.

 

Niet alleen aandacht voor je gedachten (hoofd) maar ook aandacht voor je hart en je buik. Gunnen aan jezelf dat dit mag en kan; en met meer succes dan in je hoofd blijft hangen, naar huis.

 

Samen leren van elkaar, herkenning vinden of juist zien dat andere manieren ook werken.

 

We creëren een plek vol focus en aandacht. Even geen afleiding. Daardoor kun je je richten op wat voor jou belangrijk is, wat jij wilt in je leven en werk en wat nodig is om dat vorm te geven.

 

Je kunt in een dag veel doen en tegelijk het gevoel hebben dat je alle tijd van de wereld hebt. Het is een diepgaand onderzoek, maar de oefeningen zijn veelal licht en gemakkelijk.

Praktische informatie

Ben je particulier?

📍Vrijdag 7 oktober 2022 van 9.30 – 16.30 bij ons op de Haarlemse Kweektuin

🛒 €200 incl btw inclusief overheerlijke lunch en versnaperingen

💌 je ontvangt nog een mail met alle informatie

 

Wat vertellen je voorgangers over Annemarie en Eveline 

Over Annemarie:

Effectief, doeltreffend, compact, confronterend en op zijn tijd ook gezellig. Ze weet heel goed je out of je comfort zone te halen om maximale groei te bereiken door vernieuwende inzichten. Ze maakt gebruik van verschillende coaching technieken en wisselt deze ook af. Je krijgt praktische tips, een spiegel voor je neus en genoeg ruimte voor reflectie.

 

Heel blij met mijn nieuwe inzichten en inspiratie. Soms brengt een coach gewoon dat ‘ontbrekende’ stukje waar je naar zocht! Met veelal een lach en een enkele traan sta ik nu weer met beide benen op het juiste spoor! Ik ga niet meer doen wat ik deed!

Ben je ondernemer of betaalt jouw organisatie

📍Vrijdag 7 oktober 2022 van 9.30 – 16.30 bij ons op de Haarlemse Kweektuin

🛒 €200 excl btw inclusief overheerlijke lunch en versnaperingen

💌 je ontvangt nog een mail met alle informatie

Over Eveline:

Een fijne warme persoonlijkheid, vrolijk en enthousiast. Luistert goed en geeft persoonlijke feedback en tips om mee aan de slag te gaan. Verbindt, daagt uit om stappen te zetten en laat de deelnemers vanuit een ander oogpunt de zaken bekijken.

Ik probeer dezelfde positiviteit en energie vast te houden als dat ik van onze gesprekken heb meegekregen. Oprecht en betrouwbaar door betrokkenheid bij mijn doel.

Doe je mee 7 oktober?

WAAR WIL JE MEE AAN DE SLAG?

Loopbaan-coaching

Ik help je graag met een loopbaan-APK of  anders gezegd loopaan-coachtraject. Voor ieder die vastloopt én met een frisse blik wil kijken naar zichzelf én de toekomst.

Energy-coaching

Met Energy-coaching ontdek je waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Met inzichten en concrete acties voel je je fitter, energieker en mentaal sterker.

TalentBranding

Met TalentBranding geef ik je zicht op jouw talenten- en drijfveren. Waar ben je goed in, hoe doe jij dat en wat is belangrijk voor jou? Jouw verhaal zet jij zelf krachtig neer.

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen?

Op het gebied van loopbaanbegeleiding, energy-coaching, talentbranding of misschien kan ik je helpen met teamcoaching.