Teamprogramma 'SamenWerken'

Geef jouw team een energy-boost!

Hoe sAmen werken na lange tijd?

Hé teamleider, manager,  herken jij dit?

 • Na een lange tijd thuis werken, missen jij en je teamleden de gezamenlijkheid die eerder zo vanzelfsprekend leek
 • je team lijkt te bestaan uit allemaal eilandjes doordat iedereen vanaf zijn eigen huis werkt
 • mensen zoeken allemaal voor zich een manier van werken die past zonder daarin expliciet te zijn of zich echt uit te spreken
 • je mist de feeling en verbinding binnen en met je team –hoe krijgen jullie de sjeu, het plezier weer terug?
 • Je krijgt (of voelt) de vraag vanuit het team om een nieuwe / andere manier van werken
 • merkt dat je daar wel ondersteuning bij kan gebruiken

Je bent er inmiddels achter dat de oplossing niet vanzelf komt. 

Je overweegt om dit moment aan te grijpen om in je team te investeren en het een energie-boost te geven. 

In 6 weken zal dit programma:

de kans bieden om opnieuw bij jezelf en elkaar in te tunen

 

  mensen zicht geven op hun eigen stijl, verschillende andere stijlen en favoriete manier van werken

 

ieder bewust maken van alle aanwezige stijlen in het team en het effect op het samen werken, omdat je elkaar weer ziet, begrijpt en de gezamenlijkheid weer ontdekt met elkaar

 

Op basis daarvan kunnen jullie samen jullie eigen WOW (way of working) afspreken voor de komende tijd. Zie de illustratie hieronder voor de opbouw van het programma in 6 weken met teamactiviteiten en persoonlijke acties.

Het teamprogramma “Samen Werken” bestaat uit:

 

 • een intake-gesprek waarin we samen de verwachtingen en het doel finetunen
 • voor elke deelnemer een uitgebreid persoonlijk DISC profiel op basis van een vooraf ingevulde vragenlijst: zo leert ieder zijn eigen en andere gebruiksaanwijzingen kennen
 • een teamwiel voor zicht op de teamsamenstelling
 • een inspirerende kick off (1 uur, in principe online)
 • extra voorbereidende opdrachten in onze online academy
 • Sessie 1: “Zicht op elkaar” (dagdeel, live op locatie)
 • verdiepende opdrachten in de academy
 • Sessie 2:  “Zicht op samen werken” (dagdeel op locatie)
 • Optioneel nog uit te breiden met individuele coachsessies of teamsessie op maat

Wie zijn wij?

Annemarie Reeuwijk en Eveline Bouman, twee ervaren (team) coaches. Wij geloven erin dat mensen en teams het best tot hun recht komen wanneer mensen zich gezien, gehoord en geaccepteerd voelen. Van daaruit ontwikkelen wij onze programma’s en coachen en trainen we mensen en teams in bedrijven.

Altijd met het doel voor ogen en volle aandacht voor dat wat er op dat moment toe doet. Niet door mensen iets te leren maar vanuit vertrouwen dat het antwoord in de groep of bij de mensen zelf ligt. Wij faciliteren het ontdekken van het antwoord door mensen zelf verantwoordelijk te maken voor het resultaat. Wij bieden inspirerende werkvormen die ervoor zorgen dat belangrijke zaken op tafel komen en aandacht krijgen.

Wil je samen met mij aan de slag? Je kunt je hier aanmelden.

{

Jikke

 Ik heb een beter inzicht gekregen in wat ik wil/in welke richting ik moet denken. Door langer en op een andere manier stil te staan bij wat ik nu doe, hoe ik dat doe en wat ik daaraan zou willen veranderen (en waarom), heb ik nu veel meer het gevoel regie te hebben over mijn loopbaan.

Ik heb het gevoel niet langer vast te lopen, maar kijk weer naar nieuwe mogelijkheden. Ik ben trots op de manier waarop anderen mijn persoonlijkheid en talenten beschrijven.

 

Jelle

Ik heb door het coachtraject een beter zelfbeeld, een duidelijkere formulering van wat ik kan en wil. En beter inzicht in waar ik goed in ben / energie van krijg. Ik heb me op mijn gemak gevoeld, begrepen, gestimuleerd. Je hebt me nooit opgejaagd maar wel genoeg gemotiveerd om mijn werk af te maken. En ik ben heel tevreden me het resultaat.

Eveline geeft je in een aantal sessies genoeg handvatten om zelf uit te vinden welke kant je op zou willen. Ze is intelligent en grappig, geeft je nieuwe inzichten mee en kijkt nergens van op Haar manier van coachen en haar aanpak zijn pragmatisch, doelgericht en laten alle overbodigheden weg.

Michelle

De coaching heeft mij geholpen om tijd te maken voor persoonlijke ontwikkeling & zelfreflectie waardoor ik beter en met meer vertrouwen mijn loopbaankeuzes kan maken.

Dat er nu een concreet loopbaanactie-plan ligt; een overtuigend en haalbaar plan waar ik positieve energie van krijg. Het plan heb ik zelf gevormd. De spiegel die Eveline me voorhield en aanwijzingen die zij gaf, hebben mij ontzettend geholpen. Blij mee!

Eveline heeft mij echt geholpen om vanuit een ander perspectief te bekijken, kwam met goede tips en hielp om tot ‘mijn kern’ te komen. Eveline’s stijl is persoonlijk, vriendelijk, laagdrempelig, open, geeft vertrouwen om jezelf bloot te geven. Volgt afspraken netjes op en geeft concrete adviezen.

Esther

Ik ben blij dat het gelukt is om mijn hele brede vraag ‘wat ga ik doen want Ik vind zoveel leuk’, klein te maken naar een richting waar ik heel enthousiast van word en waarmee ik gericht kan gaan zoeken. Ik ben super positief over het hele traject. Ik had er geen voorstelling van, alleen de hoop dat ik op weg zou worden geholpen in mijn zoektocht (naar een baan en naar mezelf, zakelijk gezien). Dat is helemaal gelukt, het hele traject verliep logisch en de opbouw naar een profiel ging uiteindelijk makkelijker dan ik dacht. Ik zou zeggen dat het een hele prettige manier van coachen is, door de juiste vragen te stellen, weet Eveline iemand zelf zijn antwoorden te laten formuleren.

Eveline is een fijne gesprekspartner en weet iemand heel goed de juiste richting te geven. Ik wil graag teruggeven dat ik me erg op mijn gemak heb gevoeld bij Eveline., Ze is een echte professional met een persoonlijke aanpak. Ik heb het gevoel dat ze mij in korte tijd heel goed hebt leren kennen en daardoor mij hebt laten inzien hoe ik mijn drijfveren en talenten in kan zetten voor een volgende stap.

WAAR WIL JE MEE AAN DE SLAG?

Loopbaan-coaching

Ik help je graag met een loopbaan-APK of  anders gezegd loopaan-coachtraject. Voor ieder die vastloopt én met een frisse blik wil kijken naar zichzelf én de toekomst.

Energy-coaching

Met Energy-coaching ontdek je waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Met inzichten en concrete acties voel je je fitter, energieker en mentaal sterker.

TalentBranding

Met TalentBranding geef ik je zicht op jouw talenten- en drijfveren. Waar ben je goed in, hoe doe jij dat en wat is belangrijk voor jou? Jouw verhaal zet jij zelf krachtig neer.

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen?

Op het gebied van loopbaanbegeleiding, energy-coaching, talentbranding of misschien kan ik je helpen met teamcoaching.