De laatste week van december is een moment waarin je op allerlei manieren word geholpen om terug te kijken naar afgelopen jaar. De mooiste nieuwsfoto’s, de gaafste sportmomenten van 2022. Erg leuk om weer alles langs te zien komen.

En dus ook een moment om te kijken naar mijn eigen 2021. Wat bracht het mij, mijn gezin, mijn klanten? Ik zie fijne vakanties, leuke en gezellige momenten met vrienden en vriendinnen in wat kleinere groepjes. En wat werk betreft mooie trainingen en coachgesprekken waar echt iets gebeurde.

Eigenlijk kijk ik terug op een mooi jaar, met genoeg uitdagingen, maar waar ik vooral trots op ben dat het elke keer gelukt is om te genieten van wat er wel kon. Echt soms was het slikken en teleurstellingen verwerken, maar toch ben ik blij dat ik altijd wel een weg vond om dingen door te laten gaan en toch fijn kon werken met klanten, vaak online, soms telefonisch en met anderen naar buiten.

Voor 2022 hoop ik dat we weer vaker LIVE contact kunnen hebben, in levende lijve kunnen verbinden. En ik vertrouw erop dat dat vast gaat lukken. Links of rechtsom. Maak deze dagen plannen voor het nieuwe jaar, kijk vooruit, met vertrouwen en als je wilt sparren, reflecteren , weet me te vinden!

Geniet van de kleine dingen, maak plannen klein en groot voor t nieuwe jaar, en bovenal geniet met elkaar ! Ik wens je een Happy & Healthy 2022!

Eveline