EN NU ECHT! – DISC editie

Kom ontbijten tijdens onze DISC proeverij

Onze volgende “En nu echt”-workshop wordt een kort maar krachtige ontbijtsessie die in het teken staat  van DISC. DISC is het instrument waarmee we onze gedragsvoorkeuren inzichtelijk maken en woorden en kleuren geven aan dit gedrag. Krijg zicht op: Wat doe jij het liefst?

We krijgen veel vragen van professionals en leidinggevenden die wel eens willen proeven aan de kleuren van deze methode. Ze willen het inzetten voor hun eigen ontwikkeling (zelf-onderzoek) en/of ook meer weten hoe ze het met en voor hun teamleden kunnen gebruiken.  

Annemarie en ik zijn al jaren heel enthousiaste DISC trainers en willen graag meer professionals en leidinggevenden uit ons netwerk kennis laten maken met de kracht van de kleuren.

Deze workshop is een unieke ervaring, een kennismaking met de methode, jouw voorkeuren, met andere gelijkgestemden èn uiteraard ook met ons en onze manier van werken!

Kom je ook ontbijten op 1 december om 8.00 uur?  Om 10.30 uur ronden we af en kun je met meer inzichten je werkdag vervolgen.

                                                  

Kijk hier voor meer informatie.

#DISC-editie #tijdvoorjezelf #persoonlijkeontwikkeling #werkplezier #samenwerken #burokweektuin