EN NU ECHT!

Het is alweer 15 september, het midden van de maand! En voor mij gevoelsmatig ook het midden tussen nog nagenieten van de zomer en de start van een nieuw seizoen. Elk jaar weer houd ik nog even vast aan het zomergevoel, de vakantie-vibe, terwijl ik alweer 4 weken aan het werk ben. 🙂

En juist op vakantie voelde alles even rustig, kon je even uitzoomen en bezig zijn met wat ik NU wil.

Herkenbaar misschien om dan voornemens en wensen te uiten over dingen waar je NU ECHT mee aan de slag wil. Dingen die je niet meer wil laten liggen. Of juist zaken van jezelf waar je NU ECHT mee aan de slag wil.

Mijn collega Annemarie Reeuwijk en ik voelden dit zelf ook en willen jou de kans bieden jezelf niet te verliezen in de dagelijkse routine, dagelijkse to do’s. We willen een dag voor jou organiseren waarin je NU ECHT aandacht hebt voor wat er speelt bij jou, waar je ruimte aan wil geven en waar je nieuwe stappen op wilt zetten.  Beweging creëren op iets wat al in je zit!

Kom je ook 7 oktober om NU ECHT te luisteren naar je hart, waar dat sneller van gaat kloppen en concreet te maken waar jij juist voor wil gaan, de komende tijd?

Kijk hier voor meer informatie. 

#stilstaanomvooruittegaan #bezinning #tijdvoorjezelf #levensgeluk #persoonlijkeontwikkeling #werkplezier #burokweektuin